пʼятницю, 19 грудня 2008 р.

Бангкок

В Бангкоці є дві головні проблеми. Перша - це добирання. Дівчина, що нас хостила, жила на дальній окраїні міста і добирання до центру займало у нас в кращому випадку дві години, а в гіршому - три. І це не рахуючи грошей. Тому зараз ми перебрались до центру міста на відому вулицю Као Сан.

Друга проблема - це їдло. Воно тут різноманітне, нове і смачне на вигляд. Відносно дешеве і є буквально на кожному кроці. Так от, проблема в тому, як втримати себе від ще однієї порціі чогось новенького і невідомого. Головна страва - вермишель або рис зі смаженими овочами і м'ясом. Іноді трапляється суші за смішні гроші - за доллар можна купити п'ять різних штук. До їдла подають різні соуси - гострі і солодкі, соєві і чілі і інші, але найголовніший - з тухлої риби. Є і комахи, спробую їх завтра - Віка чомусь відмовляється...

Завтра нарешті доберемось і до палаців і храмів, поки тільки вирішували різні справи і об'їдались. Чекайте на свіжі новини!

3 коментарі:

keetten сказав...

Дуже-дуже вас просимо не дуже налягати на суші: сира риба, невідомо коли виловлена, може наробити лиха в незвиклому європейському організмі.
Ви нам живими й здоровими треба!!!

Unknown сказав...

Susi tut ne spravzni, ryba z magazynu, ne hvylyjsya. A pislya Indiji u nas organizmy zalizni, mozesh meni poviryty ;-)

keetten сказав...

добре, спробую не хвилюватися, але навряд чи у мене це вийде - ви ж так далеко, і я нічим не можу зарадити...