пʼятницю, 13 лютого 2009 р.

Ао Нанг

Ао Нанг (Ao Nang) - зручний для добирання на один з найкрасивіших пляжів, Релей. Спочатку ми збирались їхати в Крабі і вже звідти в Ао Нанг, але нам пощастило з машиною. Дві приємні жінки їхали з Пхукету саме в Ао Нанг, ну то ми з ними і поїхали до кінця. Сиділи в кузові їхнього пікапу і милувались скелястими пейзажами вздовж траси.

По дорозі нас завезли в невеличкий, але вартий уваги парк Хат Кхлонг Муанг (Hat Khlong Muang). Там можна пройтись спеціальною доріжкою вздовж річки в мангровому лісі. Вода неймовірно прозора, в її блакиті серед коренів мангрів плавають рибини. В одному місці з дороги можна офіційно пірнути в річку, чим і користаються місцеві дітлахи, весело бризкаючи в усі боки. О п'ятій паркова каса зачиняється, тому в парк ходять задарма.

Парк цей і Крабі з Ао Нангом знаходяться не на трасі. До них треба проїхати мальовничими місцевими дорогами між пальмовими рощами, полями і скелями. Ми думали спробувати брати в Крабі мотороллера на день, але дівчата провезли нас всіма тими дорогами, тому необхідність в мотороллері відпала.

Висадили нас на набережній. Якраз був відлив, пляж став набагато ширшим. До човнів треба було відходити чи не за півсотні метрів від пірсу! А під ноги відлив виносить величезних медуз. На Релей вирішили їхати ранком. А ввечері прогулялись містечком і залягли спати.

Корисне

Проживання. Жили за 300 бат в бунгало в Green Park Resort. Як іти головною вулицею від моря, то перед новою будівлею з макдональдсом треба звернути наліво. Бунгало виявилось трикімнатним, хоч у футбол грай. Приємний хазяїн, можна попроситись готувати на кухні.

Їдло. Трошки далі готелю від моря на вулиці вправо дві локальні кухні з супом і рисом за 30 бат. Купа ресторанів. Трошки далі супермаркет Vogue Market з низькими цінами і гарним вибором.

Інше. Інтернет майже усюди по 1 бат/хвилина, 40 бат за годину. Можна домовитись 20 бат за півгодини.

Немає коментарів: